show flamenc

Flamenc d’aquí i d’allà

De 01/05/2024 fins 30/05/2024

Entrades
Tornar als espectacles

El Tablao Flamenco Cordobes és un dels locals de flamenc més importants i llegendaris d'Espanya per la seva brillant programació artística, que canvia cada 20 dies aproximadament. Pel seu escenari passen els artistes de flamenc més importants d'Espanya i Catalunya i els joves talents que estan irrompent en el món del flamenc.

 

Aquest cicle, el Tablao Flamenco Cordobes ha reunit alguns dels joves guardonats durant l'any 2023 amb els premis de flamenc més rellevants d'Espanya i Catalunya, sovint acompanyats per altres artistes ja consagrats.

 

La frescor i l'experiència, l'audàcia de la joventut i la saviesa del coneixement faran de cada espectacle una experiència singular que estem desitjant que gaudeixin els nostres visitants.

 

Gaudiu de l'autèntic flamenc en un Tablao llegandari.



Abril

Karime Amaya

 

Karime Amaya, neboda-neta de Carmen Amaya, va començar la seva carrera com a balladora als 9 anys. Ha participat en importants festivals de flamenc arreu del món, compartint escenari amb artistes reconeguts. El 2011 va presentar "Amaya Linaje", un homenatge a la seva família, i el 2012 "Desde la Orilla" al Festival de Jerez. El 2013 va participar en "Con Carmen Amaya en la Memòria", un espectacle homenatge a Carmen Amaya. Ha destacat com a artista versàtil, portant en si el llegat de la seva família.   

 

Vanesa Coloma

 

Juan Antonio Fernández, conegut com Barullo, és un renombrat ballaor de flamenc nascut a Sevilla el 1990. Prové d'una distingida família de flamenc i va començar la seva carrera a una edat primerenca. S'ha presentat com a solista a teatres famosos com el Royal Albert Hall i el Town Hall a Nova York. Va compartir l'escenari amb artistes de la talla de Beyoncé i Björk, i va fundar la seva pròpia escola de ball a Pamplona el 2012. També va ser el ballaor principal al Tablao Cordobés de Barcelona.

 

Pedro Córdoba

 

Un bailaor y coreógrafo de Sabadell, tiene una amplia formación en estilos de baile como el Ballet Clásico, el Baile Español y el flamenco. Ha colaborado con artistas de renombre como Enrique Morente y ha participado en compañías de danza destacadas. Como coreógrafo, ha contribuido a espectáculos como "Reciclarte" y "Eterno Picasso". Actualmente, es un destacado profesor en la escuela "Amor de Dios" de Madrid y dirige el Centro Cultural de Flamenco Madrid, presentando sus propios espectáculos a nivel nacional e internacional.

 

Sara Barrero

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a 16 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d'altres.

 

Inés Rubio

 

Inés Rubio, nascuda a Reus el 1983, és una ballarina de flamenc formada per Jaime Cala i José Manuel Álvarez. Es va traslladar a Sevilla el 2010 per aprofundir en els seus estudis amb mestres com Farruquito i Juana Amaya. Ha actuat en reconeguts tablaos flamencs i ha viatjat a països com Rússia i el Japó. Va formar part de l'espectacle 'LA CUMBRE DEL BAILE' i ha produït els seus propis espectacles, com el recent 'De la Tierra'.

 

José Maya

José Rafael Maya Serrano, conegut com a José Maya, és un ballarí de flamenc nascut a Madrid el 1983 en una família gitana d'artistes. Des dels nou anys ha destacat pel seu talent excepcional, participant en festivals i espectacles a nivell nacional i internacional. Ha rebut premis com el Copa Pavón al Festival de Salzburg el 1998 i Millor Ballarí al Certamen de Coreografia del Teatre Albéniz de Madrid el 2000. Col·laborador d'artistes reconeguts, ha captivat al públic amb la seva passió i habilitat en l'art flamenc.

 

Carlos Velázquez

Carlos Velázquez va iniciar la seva carrera en dansa als 5 anys, debutant als 8 al teatre Alcázar de Madrid. Es va formar al Reial Conservatori de Madrid i l'Escola de Dansa Amor de Déu. Ha treballat com a ballaor solista en reconegudes companyies i ha actuat a diversos països i teatres d'Espanya. Ha participat en diferents tablaos de Madrid i actualment dirigeix el tablao flamenc Cantares a més de treballar en altres tablaos.

 

Zaira Prudencio

 

Zaira Prudencio és una destacada ballarina de flamenc que ha brillat a Sevilla i Madrid. Ha actuat en tablaos de renom com Cardamomo i Las Carboneras, i ha participat en espectacles del pianista Andrés Barrios i en el Festival Passió pel Flamenc. Ha rebut formació de mestres de alt nivell com Farruquito i Manuela Carrasco, i ha guanyat premis en diversos concursos de tablaos. Zaira continua captivant el públic amb el seu art flamenc.

 

Susana Sánchez

 

Bailaora de flamenc nascuda a Granada, ha consolidat la seva experiència en ball contemporani i clàssic en diversos festivals i cursos internacionals. Ha actuat en reconeguts tablaos a Espanya i va portar el seu espectacle "CARMEN" a la Xina el 2017. El 2021, va estrenar "DE TRÀNSIT" i dirigeix el seu espectacle "ETÈREO". Va guanyar el Primer Premi del Concurs Flamenc Puro Turín de la Frontera al Festival de Jerez el 2020.

 

SusanaEscoda

 

Bailaora que forma part d'una jove generació d'artistes catalans de grandíssim talent. Va donar els seus primers passos professionals al Tablao Cordobés. Ha compartit escenari amb els artistes més importants i amb el seu marit Antonio Toleo va recórrer el Japó en nombroses ocasions. El seu estil és propi del flamenc més innovador i actual. El seu domini del ritme, i la integració del seu ball amb el cante i el toque són impressionants.

 

 

 


Juny

 

José Escarpín

 

Va començar els seus estudis als 7 anys amb grans mestres com el reconegut Juan Ramírez, Carlos Velázquez, Alfonso Losa, José Maya, Nino Reyes, Antonio Canales, entre altres. És el guanyador del "WORLD RECORD GUINNESS 2010" en taconeig i guanyador del festival "MELÓ D'OR" a "LO FERRO", sent l'únic ballaor al món amb aquest premi.

 

Pedro Córdoba

Pedro Córdoba, bailarín y coreógrafo de Sabadell, posee una amplia formación en estilos de danza como el Ballet Clásico, Danza Española, y flamenco. Ha colaborado con artistas renombrados como Enrique Morente y ha participado en compañías de danza destacadas. Como coreógrafo, ha contribuido a espectáculos como "Reciclarte" y "Eterno Picasso". Actualmente, es un maestro prominente en la escuela "Amor de dios" en Madrid y dirige el Centro cultural Flamenco Madrid, presentando sus propios espectáculos a nivel nacional e internacional.

 

Juan Tomás de la Molià

 

José Rafael Maya Serrano, conocido como José Maya, es un bailaor de flamenco nacido en Madrid en 1983 en una familia gitana de artistas. Desde los nueve años ha destacado por su talento excepcional, participando en festivales y espectáculos a nivel nacional e internacional. Ha recibido premios como el Copa Pavón en el Festival de Salzburgo en 1998 y Mejor Bailarín en el Certamen de Coreografía del Teatro Albéniz de Madrid en 2000. Colaborador de artistas reconocidos, ha cautivado al público con su pasión y habilidad en el arte flamenco.

 

Susana Casas

Susana comenzó a bailar con solo 8 años junto a José Galván. Más tarde, siguió su formación con Matilde Coral y Manolo Marín. Combina sus trabajos con actuaciones en importantes tablaos como Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona, el Arenal, el Palacio Andaluz o Los Gallos de Sevilla.

 

Sara Barrero

 

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a 16 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d'altres.

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more