Tornar a les notícies
abril 17, 2023

Gran Assistència a l’Espectacle Inaugural del Cicle de Grans Intèrprets

Aquest Cicle, que organitza Tablao Flamenco Cordobes, estarà del 15 d'abril al 31 d'octubre de forma ininterrompuda, amb espectacles diaris a l'històric tablao de La Rambla

abril 17
Tablao Flamenco Cordobes
Barcelona, 17 d’abril del 2023. Representació de la premsa especialitzada del món del flamenc, d’associacions flamenques com ‘El Dorado’, d’acadèmies de ball i aficionats i de personalitats com ‘La Chana’, es van donar cita al número 35 de la Rambla de Barcelona per gaudir de l’esdeveniment inaugural del “Cicle de Grans Intèrprets” que organitza Tablao Flamenco Cordobes, en el marc d’una potent actuació d’Antonio Molina “El Choro”, Mercedes de Córdoba, Juan Campallo i Gema Moneo, entre altres grans artistes.

 
 

El “Cicle de Grans Intèrprets”, de la mà de Tablao Flamenco Cordobes i sota la direcció artística del seu fundador, Luis Adame, va donar el tret de sortida a aquesta important jornada d’actuacions que durarà fins al 31 d’octubre. Serà, en paraules de Luis Adame:
 
 
“…un festival permanent d’art, en què no hi estan tots els que són, però si que ho són tots els que hi estan.”
 
 
Hi seran presents artistes com Manuel LiñánJosé MayaMaría MorenoMercedes de CórdobaGema Moneo, Paula Comitre, Pol Vaquero, Antonio Molina “El Choro”El Carpeta, Davinia JaénAlba HerediaÁgueda SaavedraYoel VargasJuan Tomás de la MolíaRaquel Heredia “La Repompilla”Sara BarreroMaría CarrascoCristina SolerCarlos VelázquezRocío Reyes i Estefanía Narváez, acompanyats al cant i a la guitarra per músics rellevants que coincidiran en programes concentrats de saviesa artística, en una combinació d’estils i diversitat jeràrquica, amb l’Art i la Inspiració com a únic punt de referència.
 

Aquesta és una de les fortaleses estètiques, democràtiques, que són patrimoni del tablao flamenc, especialment d’aquest Tablao Flamenco Cordobes. A elles ha intentat ser fidel des del 1970 quan va obrir les seves portes i on es pot gaudir avui del flamenc en una de les seves fonts d’origen, si senyor, El Tablao Flamenc.

 

cartel ciclo grandes interpretes

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more